KIM STROUCKEN

Ik ben werkzaam als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In mijn carrière heb ik ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ik putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, loopbaanadviseur, hulpverlener, relatiebeheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties (overheid, jeugdhulpverlening, Politie, Justitie, UWV en drugshulpverlening).

In 2012 ben ik gestart als bezielingscoach en sinds 2017 ben ik werkzaam als gecertificeerd Brainspotting therapeut. Sinds juli 2023 ben ik daarnaast ook IEMT-practitionerIn mijn begeleiding combineer ik inzichten vanuit mijn werk- en levenservaring met datgene wat individuen en teams dagelijks bezighoudt.

Naast de opleiding tot coach en Brainspot therapeut volgde ik diverse opleidingen, zoals managementopleidingen, sociaal juridische dienstverlening, projectmatig werken, persoonlijke kracht en leiderschap.


MIJN WERKWIJZE

In mijn manier van werken ben ik persoonsgericht, grondig en resultaatgericht. Mijn insteek is om vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven te halen, waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Mijn  aanpak zet mensen aan tot bewustwording en beweging, waardoor ze vanuit eigen kracht en kernkwaliteiten een optimale performance kunnen neerzetten.

Mensen omschrijven mij als een open, eerlijk en makkelijk benaderbaar persoon; mensen voelen zich doorgaans snel op hun gemak in mijn nabijheid. Ik ben in staat anderen te inspireren en doe dit op een heel eigen wijze; met passie, hart en ziel.

In mijn begeleidingstrajecten breng ik verdieping aan, waardoor contact gemaakt wordt met de eigen authenticiteit. Nieuwe deuren openen zich, onbewuste patronen worden zichtbaar en beperkingen worden mogelijkheden. Vanuit deze inzichten en ontdekkingen leer ik mensen contact te maken met hun diepere levenskwaliteiten. En inspiratie en kracht te geven aan wie ze oorspronkelijk zijn. Dit alles vanuit respect voor de eigen weg en het eigen ritme, steeds in relatie met hun omgeving.


WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN...

Jij bent een uitermate fijn persoon. Je straalt rust uit en je stelt je open. Vanaf de eerste minuut voelde ik me veilig bij jou. Mezelf kwetsbaar opstellen, wat nodig is bij deze therapie, kost totaal geen moeite.

In onze gesprekken heb jij geen mening, maar geef je uitleg waarom dingen zo werken of worden gezien. Heel fijn!

B., maart 2022

Kim is als mens prettig, rustig en voelt snel veilig en vertrouwd. Ze triggert/ coacht je op een veilige manier, waardoor je zelf met je issues aan de slag kan gaan. 

Inmiddels twee sessies brainspotting gehad en een tafelopstelling. Van beide behandelingen heb ik zelf de vooruitgang mogen ervaren in mijzelf en de inzichten en rust die daaruit zijn voortgekomen.

Heb je issues/ trauma's dan zou ik een traject bij Kim zeker aanbevelen!

Sandra

Ik heb Kim ervaren als een warme, hartelijke en empathische coach die weet wat ze doet. Als je ergens mee worstelt waar je niet uitkomt of maar moeizaam mee vooruitkomt, kan ik je Kim van harte aanbevelen.

Chantalle, april 2019


 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

 info@kimstroucken-coaching.nl