KIM STROUCKEN COACHING

Wanneer je overweegt een cliënt of werknemer door te verwijzen naar een coach, ga je op zoek naar de professional die qua aanbod, kennis en ervaring datgene kan bieden wat nodig is. Verwijzers die kiezen voor Kim Stroucken Coaching doen dat vaak vanwege Kim's  persoonlijke werkwijze en vermogen om aansluiting te vinden bij allerlei typen cliënten. Ook haar ruime werkervaring als leidinggevende en de successen die zij boekte in het coachen van high potentials maakt Kim Stroucken voor verwijzers tot een gewilde partij. 


Het is echter niet alleen vanwege Kim's persoonlijkheid en brede werkervaring dat verwijzers kiezen voor Kim Stroucken Coaching. Ook het in Zuid-Limburg unieke aanbod van Brainspotting maakt dat verwijzers graag kiezen voor Kim Stroucken Coaching. Dit is een laagdrempelige psychotherapeutische methode, die bijzonder effectief is bij het oplossen van oude patronen en onverwerkte gebeurtenissen en emoties. Zonder dat de cliënt noodzakelijk hoeft te praten over het probleem, worden er in korte tijd langdurige resultaten geboekt. 
Sinds juli 2023 is Kim ook gecertificeerd IEMT-practitioner. Op de pagina over IEMT-therapy lees je meer over deze effectieve methodiek! 

WERKWIJZE 

Kim is werkzaam als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In haar carrière heeft ze ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ze putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, loopbaanbegeleider, hulpverlener, relatie-beheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties (overheid, Politie, Justitie, UWV en drugshulpverlening).

In haar manier van werken is Kim persoonsgericht, grondig en resultaatgericht. Haar insteek is om vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven te halen, waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Kim’s werkwijze zet mensen aan tot bewustwording en beweging, waardoor ze vanuit eigen kracht en kernkwaliteiten een optimale performance kunnen neerzetten.

Kim heeft vele professionals en teams mogen begeleiden uit diverse organisaties. Ze werkte met onder andere met en voor onderstaande organisaties en bedrijven:

GGD, WML, Mosa, Gemeente Maastricht, Maandag, Synthese, Radar, UWV, Politie, Koraal, Zuyderland, Schadeherstel Limburg.


DIENSTEN


REVIEWS

Mensen mens, coach, mentor, vleugje humor, pit, toegankelijk en altijd met oprechte aandacht. Dat is hoe ik Kim heb leren kennen.Een jaar geleden begon ik aan een nieuw avontuur waarin Kim mij als mentor onder haar hoede nam. Op een veilige manier heb ik kunnen groeien in mijn vak, als professional en als mens.Kim zette al haar kennis en competenties in om mij de ‘kneepjes van het vak’ te leren op een manier die bij mij past, maar gaf me daarin ook de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen weg te zoeken.

Jolieke, teamleider Koraal
April 2022

Je bent als teammanager zowel mensgericht als resultaatgericht waar je de belangen voor de medewerker en organisatie voorop stelde. En dat kon ik enorm waarderen.

In onder andere de gesprekken die we afgelopen zomer samen hebben gedaan met de medewerkers van het jongerenteam heb ik van je kunnen leren. Hoe je medewerkers, door vragen te stellen, de juiste richting op leidde.

Dank je, dat ik met je mocht samenwerken!
Gidion, teamleider SZMH Gemeente Maastricht

Brainspotting is voor mij een fantastische manier om los te laten. Wanneer angsten, frustraties, boosheid of stress op het gebied van relaties, werk of familie zich hebben opgebouwd, is voor mij brainspotting een uitkomst. Het laat je doorvoelen waar de pijn zit en maakt ruimte vrij om deze los te laten.

De methode waarbij je je focust op een specifiek punt in combinatie met zorgvuldig geselecteerde muziek, maakt dat je echt naar binnen gaat. Waarbij je kunt en mag praten als je die behoefte voelt, maar het hoeft niet.

Telkens als ik gebrainspot heb, voelt het alsof er een stevige scheut uit een volle emmer is gegooid. Kim is daarbij een fijn persoon die vertrouwd voelt en mij daarin op een prettige manier begeleidt.

Björn, december 2019

 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

 info@kimstroucken-coaching.nl