Als ik terug kijk naar hoe ik begon bij jou maar vooral hoe ik me voelde kan ik alleen maar zeggen dat ik me nu veel lichter maar ook steviger voel. Door de Brainspotting en coaching voel ik het onverwerkte verdriet dat er nog zat niet meer als zwaar. Het mag er zijn, Ik mag er zijn! Ik leef veel bewuster en kan beter omgaan met tegenslagen. Dank je wel voor je hulp. Ik voel me door de wijze waarop jij dit gedaan hebt een rijker en gelukkiger mens!

mei 2023 Ingrid

 

 

Ik wist de oorzaak niet waardoor ik me vaak niet opgewekt voelde en dan...? Via via kwam Brainspotting onder mijn aandacht en ik consulteerde Kim. Dit was precies wat ik nodig had. Meer dan 30 jaar hinder hebben van een trauma dat na een paar sessies verholpen was! Het was best pittig, maar meer dan de moeite waard. Was dit maar eerder op mijn pad gekomen. 

Kim is een super lieve, warme vrouw en een zeer deskundige coach. Ze gaat op een fijne en open wijze het gesprek met je aan, luistert en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Dit was voor mij precies wat nodig was.

Anoniem, maart 2022


Jij bent een uitermate fijn persoon. Je straalt rust uit en je stelt je open. Vanaf de eerste minuut voelde ik me veilig bij jou. Mezelf kwetsbaar opstellen, wat nodig is bij deze therapie, kost totaal geen moeite.

In onze gesprekken heb jij geen mening, maar geef je uitleg waarom dingen zo werken of worden gezien. Heel fijn!

B., maart 2022


Mooi mens ben je Kim!
Wat koester ik de dag dat ik voor het eerst op jouw bank kwam zitten, dikke kus.
Nathalie, februari 2022


Met mij gaat het zeer goed. De brainspotting heeft overduidelijk haar goede uitwerking gehad. Soms kan ik zelfs lijfelijk ervaren dat 'iets' er niet meer is en word ik gewaar dat ik - zelfs al zou ik nog een keer 'daar naar toe' willen, ik niet meer bij die herinnering kom. Gekke ervaring is dat! 

Dank dat je er op mijn moeilijke momenten voor mij was.

Huget, december 2021


Ik heb bij Kim een brainspotting sessie gehad. Ik vond het eng, ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar Kim stelde mij gerust. Ze laat je helemaal jezelf zijn.

Ik zat met een diepe persoonlijke angst toen ik begon en al tijdens de sessie kwam er een bepaald soort rust over me heen, die ik daarna grotendeels heb behouden.  Heel bijzonder en fijn.

Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Kim voor de hulp!

Inge


Ik heb voor het eerst in 3 weken tijd goed geslapen en heb vanmorgen de zware pijnstiller kunnen uitstellen. Pijn in rug voelt anders, emotioneel voelt ook verlichtend. Gisteren heeft me heel goed gedaan, heel bijzonder!

Dankjewel!
Lh, mei 2021


Ik begin mij nu een beetje 'lichter' te voelen. Ik voel nu, als ik terugdenk aan de opstelling bij jou, al meer sterkte en geaardheid in mij komen. Ben ik dankbaar voor...

Bovenal ben ik verwonderd en vol ontzag voor wat jij doet, kunt, weet en voelt...en voor de werking van energie...

Zo, dat was het, kort samengevat.

Dank,

Gr, mei 2021


Ik merk dat ik enorm veel baat heb bij de brainspotting sessies die ik nu doe.

Wellicht is dit ook een tip voor andere mensen bij andere werkgevers. 

Joanna, mei 2021


Na aantal jaren van 'opstapelen' van gevoelens, waardoor blokkades zijn ontstaan, heb ik me - met enige reserve - opengesteld voor iets heel anders: Brainspotting.

Ik ken Kim al jaren én, wat vooral belangrijk is, ik vertrouw haar en waardeer haar kennis en kunde. In een mooie, relaxe omgeving, die rust uitstraalt start de sessie… Niets moet, alles mag, niets is raar, alles is mogelijk, de gevoelens mogen er zijn.
 
Tijdens de sessie, waar je naar 1 punt kijkt en met een koptelefoon rustige muziek hoort, komen de vragen/ emoties naar boven. Het is / was voor mij een aparte ervaring. Ná deze eerste sessie voelde ik rust en vooral positief gevoel.. zou het dan toch lukken om de blokkades op te heffen / los te laten?

Ná de tweede sessie voelde ik me sterker, krachtiger en ook in staat om te kijken naar mijn blokkades en deze los te laten.
Ik heb er weer vertrouwen in. Dankje Kim! 
 
Ch., januari 2021
 
 

“ik voelde me gezien, gehoord en begrepen”

 

Voor een Werkfit traject van het UWV kwam ik bij Kim, het voelde meteen als een warm welkom. Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen! Ik was geen nummertje meer maar gewoon Claudia, met al mijn uitdagingen.

Kim is een zeer kundige coach met het hart op de juiste plek! Een mensen-mens met veel geduld, begrip, enthousiasme en altijd denkend in oplossingen. Voor mij de perfecte match want ik durf te vertrouwen!”

 

Claudia, januari 2023

 

 


Kim is als mens prettig, rustig en voelt snel veilig en vertrouwd. Ze triggert/ coacht je op een veilige manier, waardoor je zelf met je issues aan de slag kan gaan. 

Inmiddels twee sessies brainspotting gehad en een tafelopstelling. Van beide behandelingen heb ik zelf de vooruitgang mogen ervaren in mijzelf en de inzichten en rust die daaruit zijn voortgekomen.

Heb je issues/ trauma's dan zou ik een traject bij Kim zeker aanbevelen!

Sandra, oktober 2022


Je bent als teammanager zowel mensgericht als resultaatgericht waar je de belangen voor de medewerker en organisatie voorop stelde. En dat kon ik enorm waarderen.

In onder andere de gesprekken die we afgelopen zomer samen hebben gedaan met de medewerkers van het jongerenteam heb ik van je kunnen leren. Hoe je medewerkers, door vragen te stellen, de juiste richting op leidde.

Dank je, dat ik met je mocht samenwerken,Gidion Gemeente Maastricht


Ik word er super begeleid. Ik kan het weten en het belangrijkste is er ...de menselijke kant .

Dank je hier voor !!!!!Luigi, januari 2021


Met N. gaat het  goed. Toen we thuis kwamen, leek het alsof ze rust had gevonden, heerlijke energie had ze om zich heeft. Ik als moeder voelde ook meer rust. Het leek op een warme deken.Nicole, december 2020


Brainspotting is voor mij een fantastische manier om los te laten. Wanneer angsten, frustraties, boosheid of stress op het gebied van relaties, werk of familie zich hebben opgebouwd, is voor mij brainspotting een uitkomst. Het laat je doorvoelen waar de pijn zit en maakt ruimte vrij om deze los te laten.

De methode waarbij je je focust op een specifiek punt in combinatie met zorgvuldig geselecteerde muziek, maakt dat je echt naar binnen gaat. Waarbij je kunt en mag praten als je die behoefte voelt, maar het hoeft niet.

Telkens als ik gebrainspot heb, voelt het alsof er een stevige scheut uit een volle emmer is gegooid. Kim is daarbij een fijn persoon die vertrouwd voelt en mij daarin op een prettige manier begeleidt.

Björn, december 2019


Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik vele studies, workshops en cursussen gevolgd om me te ondersteunen in mijn persoonlijke ontwikkeling en het helen van ontwikkelingstrauma’s.

Brainspotting bij Kim heeft meteen al bij de eerste sessie resultaten waar ik nu nog van sta te kijken. Diepe thema’s waar ik het verhaal wel van wist, maar de verandering/ heling maar moeizaam tot stand kwam, werden nu bij de kern aangeraakt en was verandering in mezelf vrij kort daarna merkbaar. Ik voel me zekerder en bevrijd van oude pijnlijke overtuigingen die als een blok aan mijn been meesleepten.

Ik heb Kim ervaren als een warme, hartelijke en empathische coach die weet wat ze doet. Als je ergens mee worstelt waar je niet uitkomt of maar moeizaam mee vooruitkomt, kan ik je Kim van harte aanbevelen.

Chantalle, april 2019


Ik voelde me wat vermoeid na de sessie maar dat was vrij snel over.
En met mezelf moet ik lachen; ik sta zo sterk in mijn schoenen, ik kan het niet geloven!  
Een geweldig gevoel had dit nooit durven dromen. Bedankt alvast voor alles je bent top!
Petra, februari 2019
 
 

 

Ik heb aan diverse thema's gewerkt maar ze voelen zo veel lichter. Dat is precies wat ik nodig had! Dank voor jouw inzichten en hulp daarbij. Ik voel me veel sterker.

Inge, januari 2023

Zo dankbaar, jij hebt me geholpen de vrouw te worden waar ik zo van hou.

 Natascha, december 2022

 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

info@brainspotting-limburg.nl