COACHING

Coaching kan een krachtig middel zijn wanneer je je wil doorontwikkelen als mens. Door eindelijk eens af te rekenen met bepaalde gewoonten of (gedachte)patronen die je belemmeren. Of door het bieden van ondersteuning bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of gedrag. Maar ook als er een ander concreet doel is dat je graag wil bereiken, kan individuele coaching net dat steuntje in de rug bieden dat het verschil maakt! 

MIJN WERKWIJZE

In mijn manier van werken ben ik persoonsgericht, grondig en resultaatgericht. Mijn insteek is om vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven te halen, waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Mijn aanpak zet mensen aan tot bewustwording en beweging, waardoor ze vanuit eigen kracht en kernkwaliteiten een optimale performance kunnen neerzetten.

Om dit te bereiken zet ik in mijn coaching trajecten diverse technieken in, zoals bijvoorbeeld opstellingen, levensloop en voicemail dialogue. Ook IEMT-therapy kan in het kader van identiteitsontwikkeling goed ingezet worden bij individuele coaching.

 


REVIEWS

Kim is als mens prettig, rustig en voelt snel veilig en vertrouwd. Ze triggert/ coacht je op een veilige manier, waardoor je zelf met je issues aan de slag kan gaan. 

Inmiddels twee sessies brainspotting gehad en een tafelopstelling. Van beide behandelingen heb ik zelf de vooruitgang mogen ervaren in mijzelf en de inzichten en rust die daaruit zijn voortgekomen.

Sandra, mei 2021

Jij bent een uitermate fijn persoon. Je straalt rust uit en je stelt je open. Vanaf de eerste minuut voelde ik me veilig bij jou. Mezelf kwetsbaar opstellen, wat nodig is bij deze therapie, kost totaal geen moeite.

In onze gesprekken heb jij geen mening, maar geef je uitleg waarom dingen zo werken of worden gezien. Heel fijn!

B, maart 2022

Ik begin mij nu een beetje 'lichter' te voelen. Ik voel nu, als ik terugdenk aan de opstelling bij jou, al meer sterkte en geaardheid in mij komen. Ben ik dankbaar voor...

Bovenal ben ik verwonderd en vol ontzag voor wat jij doet, kunt, weet en voelt...en voor de werking van energie...

Gr, mei 2021


OVER MIJ

Ik ben werkzaam als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In mijn carrière heb ik ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ik putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, loopbaanadviseur, hulpverlener, relatiebeheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties.

In 2012 ben ik gestart als bezielingscoach en sinds 2017 ben ik werkzaam als gecertificeerd Brainspotting therapeut. Sinds juli 2023 ben ik IEMT-practitioner. In mijn begeleiding combineer ik inzichten vanuit mijn werk- en levenservaring met datgene wat individuen en teams dagelijks bezighoudt.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Benieuwd wat Coaching voor jou kan doen?


 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

 info@kim-strouckencoaching.nl