COACHING VOOR HIGH POTENTIALS

Als professional met ambitie wil je graag het beste uit jezelf halen, zodat je je optimaal kunt doorontwikkelen. High potential coaching biedt waardevolle ondersteuning in dit proces van persoonlijke ontwikkeling. Een sparringpartner om ervaringen en uitdagingen uit jouw dagelijkse werk mee te delen. En een coach die je helpt om op basis van jouw unieke talenten en kwaliteiten een optimale performance neer te zetten. 


Graag zet ik mijn jarenlange werkervaring in diverse (management)functies in allerlei branches en organisaties en kennis en kunde op het gebied van coaching technieken, in om jou in dit proces te begeleiden. 


MIJN WERKWIJZE

In mijn manier van werken ben ik persoonsgericht, grondig en resultaatgericht. Mijn insteek is om vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven te halen, waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Mijn aanpak zet mensen aan tot bewustwording en beweging, waardoor ze vanuit eigen kracht en kernkwaliteiten een optimale performance kunnen neerzetten.

Om dit te bereiken zet ik in mijn coaching trajecten diverse technieken in, zoals bijvoorbeeld opstellingen, levensloop en voicemail dialogue. Ook IEMT-therapy kan in het kader van identiteitsontwikkeling goed ingezet worden als onderdeel van het coachingtraject.

 


REVIEWS

Mensen mens, coach, mentor, vleugje humor, pit, toegankelijk en altijd met oprechte aandacht. Dat is hoe ik Kim heb leren kennen.Een jaar geleden begon ik aan een nieuw avontuur waarin Kim mij als mentor onder haar hoede nam. Op een veilige manier heb ik kunnen groeien in mijn vak, als professional en als mens.Kim zette al haar kennis en competenties in om mij de ‘kneepjes van het vak’ te leren op een manier die bij mij past, maar gaf me daarin ook de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen weg te zoeken.

Jolieke, teamleider Koraal
April 2022


OVER MIJ

Ik ben werkzaam als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In mijn carrière heb ik ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ik putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, loopbaanadviseur, hulpverlener, relatiebeheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties (overheid, jeugdhulpverlening, Politie, Justitie, UWV en drugshulpverlening).

 

Naast de opleiding tot coach, Brainspot therapeut, IEMT-practitioner, en Trauma Informed Care (TIC) volgde ik diverse opleidingen, zoals managementopleidingen, sociaal juridische dienstverlening, projectmatig werken, persoonlijke kracht en leiderschap.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Benieuwd wat High Potential Coaching voor jou kan betekenen?


 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

 info@kimstroucken-coaching.nl