RE-INTEGRATIE 

Iedereen streeft naar een baan die aansluit bij zijn of haar kwaliteiten, ambities, persoonlijke situatie en mogelijkheden. Er zijn tal van factoren die ertoe kunnen leiden dat deze aansluiting tussen jou en je baan onder druk komt te staan. Soms met uitval door fysieke en/ of lichamelijke klachten tot gevolg.

Een onwenselijke situatie voor zowel werknemer als werkgever, die voorkomen kan worden door preventieve inzet van coaching. Maar ook wanneer er wel al sprake is van (langdurig) ziekteverzuim, kan ik als re-integratiecoach het verschil maken.


MIJN WERKWIJZE

In mijn begeleiding staat het persoonlijke contact centraal. Vertrouwen is immers de basis voor verandering. Ik neem de tijd om mijn cliënten goed te leren kennen en ga op zoek naar kwaliteiten en talenten. Want daar schuilt de kracht en inspiratie! 

Gedurende het traject breng ik verdieping aan, waardoor contact gemaakt wordt met de eigen authenticiteit. Nieuwe deuren openen zich, onbewuste patronen worden zichtbaar en beperkingen worden mogelijkheden. 

Op deze manier gaan we samen op zoek naar de meest passende en duurzame oplossing voor jou als persoon, op dit punt in je leven. 

OVER MIJ

Ik ben werkzaam als coach, re-integratiebegeleider/spoor 2, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In mijn carrière heb ik ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ik putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, loopbaanadviseur, hulpverlener, relatiebeheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties.

In 2012 ben ik gestart als bezielingscoach en sinds 2017 ben ik werkzaam als gecertificeerd Brainspotting therapeut en sinds juli 2023 als IEMT-practitioner. In mijn begeleiding combineer ik inzichten vanuit mijn werk- en levenservaring met datgene wat individuen en teams dagelijks bezighoudt.


AANBOD RE-INTEGRATIE 

Kim Stroucken Coaching biedt de volgende diensten op het gebied van re-integratie:

  • Werk Fit Trajecten (UWV)
  • Naar Werktrajecten (UWV)
  • Modulaire Dienstverlening (UWV)
  • Spoor II trajecten
  • Arbeidsmarkt- en beroepenoriëntatie
  • Individuele sollicitatiebegeleiding
  • Jobhunting
  • Netwerken
  • Coaching en counselling

REVIEWS

Het was een reis om nooit te vergeten! Van hobbelig pad, pittig gesprek naar een vloeiende opgaande, inspirerende weg naar de top! 

Het was een reis waarin Kimstapje voor stapje, afspraak na afspraak mij langzaam het vertrouwen in mijzelf terug gaf. Met dit herwonnen zelfvertrouwen heb ik plannen gemaakt en daadwerkelijk stappen gezet. Ik kan nog steeds niet geloven hoe goed ik me voel! 

Wat als een voorzichtige poging begon heeft uiteindelijk geresulteerd in een eigen website, YouTube kanaal, professionele portfolio en als grote kers op de taart: een opleiding Grafische vormgevenEen droom die uitkomt en waarmee ik alle vertrouwen heb dat ik met dit diploma een serieuze kans maak op mijn droombaan!

Het werk-fit traject is nu, bijna, ten einde. Ik ga Kim en haar rust enorm missen, ik neem haar wijze lessen met mij mee naar de toekomst, ik zal ze af en toe nog zeker nodig gaan hebben.

Hoogachtend! 

Els Gerritse

Augustus 2023

Ik wil je in ieder geval nog heel erg bedanken voor alle hulp. Ik heb er erg veel baat bij gehad en ben blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. 

Juli  2023 Milan 


 

Kim Stroucken Coaching
Prof. Lambertstraat 37
6419 BN Heerlen, Limburg
+31 6 44376089

 info@kimstroucken-coaching. nl